Își bate joc de banii oamenilor din Bocsig, dar are grijă de soțul ei! Teodora Abrudean își plătește regește soțul, din banii publici, evident: 50 de milioane de lei vechi pe lună! Asta în condițiile în care Serviciul VOLUNTAR de pompieri din Bocsig se confruntă cu câte un incendiu pe an, cel mult două, dar și atunci la intervenții vin pompierii de la Ineu!
Bărbatul doamnei primar este șeful serviciului VOLUNTAR, știm cu toții ce înseamnă voluntariat, însă acesta este „voluntar“ cu bani mulți.
Doamna primar este foarte generoasă cu bugetul acestui serviciu, asigurându-i 243.000 de lei. Aproape totul merge pe cheltuieli de personal! Din suma totală mai rămân 18.000 lei pentru „bunuri și servicii“.

Primărița l-a mai fericit pe soțul său și cu o poziție de conducere în Ocolul Silvic Zărandul din Târnova, acolo unde câștigă o sumă frumușică pe an, cu toate „beneficiile” aferente. Domnul „primar” a fost împins în această poziție pentru că Bocsigul deține câteva hectare de pădure acolo, însă ne intrebăm cu ce drept (și interes) a fost numit chiar el…

  • Pop spune:

    Și la Covasant e exact la fel. E soțul doamnei de la taxe și impozite. Și când chiar e nevoie de el ia-l de unde nu-i. Și când îl găsești șanse mari să fie beat și nervos că l-ai deranjat.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției