La data de 14 iunie, pe str. Ion Creangă din municipiu, a fost oprit pentru control, de polițiștii Secției 1 Vlaicu, un autoturism despre care exista suspiciunea că transporta țigarete de contrabandă.

Se deplasau, cu autoturismul, o femeie de 30 de ani și un bărbat de 35 de ani, iar în vehicul au fost găsite 500 de pachete de țigări netimbrate, susceptibile a proveni din contrabandă.

Au fost ridicate, în vederea confiscării, 10.000 de țigarete, în cauză fiind aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 100.000 de lei.

  • cristeatodor@gmail.com spune:

    LASĂ PREȚUL LA ȚIGĂRI , ALCOOL LIBER , BANII ADUNAȚI SA MEARGĂ IN SĂNĂTATE , AMENZILE MĂRITE DE 5 ORI , CONDUCERILE ANAF SCHIMBATE , DESCHIDEȚI PUȘCĂRIILE PENTRU CEI VINOVAȚI NU MUȘAMALIZATI CAZURILE UNDE SUNT IMPLICATI CEI DIN SECURITATE , POLIȚIE , JUSTIȚIE POLITICIENI .INTERZIS DROGURILE DE ORICE FEL, EXAMENELE SC. DE ȘOFERI FARA POLIȚIȘTI , RĂSPUNDE INSTRUCTORUL CARE POATE SĂ ÎȘI PIARDĂ LICENȚA DE FUNCȚIONARE .APLICAȚI LEGEA ÎN ȘCOLI UNDE PĂRINȚII SUNT OBLIGAȚI SA CHELTUIASCĂ MULTI BANI , REPARATII CADOURI… SISTEM MAFIOT !!!

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției