Campioana județeană Viitorul Arad a disputat astăzi prima manșă a barajului de promovare în Liga a III-a, iar formația „roș-albă” a remizat pe teren propriu, scor 0-0, cu Minerul Lupeni.

Meciul de pe „Banatul” din Sânnicolau Mic a fost destul de spectaculos, cu ocazii la ambele porți, însă cele două formații nu au reușit să înscrie. În ultimul sfert de oră, ambele echipe au avut câte un gol anulat, prin Munteanu, respectiv Băcăran, cei doi fotbaliști fiind semnalizați în offside.

„Un meci bun din partea noastră, din partea ambelor echipe, am știut ce ne așteaptă, am știut că va fi greu, am jucat pe căldură, păcat de ocaziile pe care le-am avut și nu le-am fructificat, am avut puțină șansă la ocaziile lor, meritam mult mai mult decât atât, sperăm să o scoatem la capăt și să ieșim cu bine din acest test. Păcat că nu am reușit să le oferim bucurie suporterilor noștri, copiilor noștri, ei care sunt viitorul nostru și asta ne interesează cel mai mult. Nu ne-au surprins cu absolut nimic, am fost și i-am văzut, știam ce joacă, am știut unde sunt punctele lor forte, unde sunt punctele lor slabe,  puțin noroc dacă aveam la golul lui Cristi Munteanu, din apropierea porții, nu știu dacă a fost offside, nu mai contează, nu discutăm arbitrajul, trebuie noi să dăm mai mult, ne antrenăm săptămâna asta și mergem la victorie” a declarat Ioan Pașcu, antrenor secund și jucător la Viitorul. Formația arădeană nu a beneficiat astăzi de prezența principalului Flavius Pavel, care a fost suspendat.

Returul se va disputa peste o săptămână, în județul Hunedoara.

Formații:

Viitorul: Gârlea – Pantea, Bier, Munteanu, Stoianovici – S. Popa, Gâlcă – Blickling (Topai 46), Vezan (I. Pașcu 82), Kocsis (Cl. Popa 74) – Bădăuță. Rezerve neutilizate: Vasii – Rotar, Al. Catanzariti, Narsesovici, P. Pavel, V. Roșu. Antrenori: Flavius Pavel și Ioan Pașcu

Lupeni: Raț – Mazilu, Ciocîrlan, Matei, Arcuși (Belei 66) – Roșian, Bănceanu, D. Creciunesc – Prem (Băcăran 66), Iepure, Mândreci. Rezerve neutilizate: Tonca – Silio, Harongozo, Maria, Glovan. Antrenor: Dan Voicu.

Arbitri: Adrian Constantin Diaconu (București) – Tudor Șillo, Ștefan Mincu (ambii din Târgoviște)

Observatori: Sebastian Moisin (Oradea), Dorin Micșa (Timișoara).

Recomandările redacției