UTA a plecat în această dimineaţă în cantonamentul din Slovenia, unde „roș-albii” se vor pregăti până la finalul lunii. Mircea Rednic a ales 23 de fotbaliști pentru această perioadă de pregătire, printre care și Eric Omondi, care și-a prelungit contractul cu formația arădeană.

Trei dintre jucătorii care s-au pregătit în ultimele zile cu „roș-albii” nu vor continua însă la UTA: Marko Stolnik și Albert Stahl vor rămâne la Arad pentru a-și încheia contractul, care expiră pe 30 iunie, urmând ca apoi să devină jucători liberi, iar Adrian Petre nu l-a convins pe Mircea Rednic în cele două săptămâni în care s-a antrenat cu echipa.

Iată lotul pe care UTA se va baza în Slovenia:

Portari: Dejan Iliev, Robert Popa, Aleksander Mitrovic

Fundași: Cornel Râpă, Ibrahima Conte, Alexandru Benga, Darius Iurasciuc, Diogo Rodrigues, Răzvan Trif, Ionuț Anișorac

Mijlocaşi: Cristian Mihai, Andrej Fabry, Benjamin van Durmen, Eric Omondi, Loai Halaf, Joao Pedro, Andrei David, Ahmet Ekmekci, Alessio Calotă, Abris Samson

Atacanţi: Imoh Ezekiel, Andrei Dumiter, Raoul Cristea

Amicalul cu albanezii de la Egnatia a fost anulat, așadar arădenii vor disputa doar trei partide de pregătire la Rogla: cu bosniacii de la Borac Banja Luka, pe 24 iunie (luni) și cei de la FK Sarajevo, pe 28 iunie (vineri), dar și cu formația din Serbia, Napredak Krusevac, pe 30 iunie (duminică).

 

FOTO: UTA Arad

Recomandările redacției