UEFA a desfăşurat astăzi tragerile la sorți pentru turul 2 preliminar al celor trei competiții europene, așadar reprezentantele României au aflat pe cine ar putea întâlni.

Dacă o învinge pe Virtus (San Marino) în primul tur al Champions League, FCSB va da peste campioana Israelului, Maccabi Tel Aviv, în turul 2. În cazul în care bucureștenii vor fi eliminați, vor trece în Conference League, unde vor juca cu învinsa din „dubla” Flora Tallinn (Estonia) – NK Celje (Slovenia).

În Europa League, Corvinul o are în faţă pe Paksi (Ungaria) în primul tur, iar dacă se califică mai departe, îi va întâlni pe croaţii de la HNK Rijeka. În cazul unei eliminări, hunedorenii ajung în turul 2 al Conference League, unde vor da peste AEK Larnaca (Cipru).

CFR Cluj și Universitatea Craiova sunt echipele care intră direct în turul 2 din Conference League. Ardelenii vor îi înfrunta pe cei de la FC Neman Grodno (Belarus), în timp ce „alb-albaștrii” vor juca împotriva învinsei din disputa Botev Plovdiv (Bulgaria) – NK Maribor (Slovenia).

Turul 2 al Champions League se va disputa pe 23-24 și 30-31 iulie, iar în Europa League şi Conference duelurile vor avea loc pe 25 iulie şi 1 august.

FOTO: UEFA

Recomandările redacției