Weekend de foc la Vladimirescu, unde în zilele de 22 și 23 iunie se desfășoară zilele comunei. „Dragii mei, sâmbătă 22 iunie și duminică 23 iunie, vă așteptăm cu drag să sărbătorim împreună Zilele Comunei Vladimirescu! Evenimentul va avea loc în Piața Bisericii, pe platoul dintre școala de pe strada Horea și Biserica catolică“, a declarat Mihai Mag, primarul comunei Vladimirescu.

Astfel, sâmbătă vor urca pe scenă Natalia Aleksandrova, Ana Kiss, Amalia Paven sau Mădălina Boroneanț. Seara se va încheia cu recitalul Addei și a manelistului Vali Vijelie.

A doua zi, duminică, vor susține recitaluri următorii muzicanți: Tania Tămaș, Andreas Stoica, Patricia Petri, Andreea Cuc, Ansamblul Folcloric Florile Mureșului împreună cu soliștii Darius Cristea, Andrei Gurău, Diana Giorgiana Mihuț, Răzvan Nuțiu, Marinela Racz, Răzvan Sculici, Formația Rapsodia împreună cu soliștii Daniela Han, Vlad Șerban, Voichița Suba, Alex Pop Zărăndean, Mioara Velicu și Cornelia cu Rupu Rednic.

  • Rrrr spune:

    transmit meciul?

  • Andy Teodor spune:

    hey salutare vrem concert pe 15 august flyproject eu cu Sore Sore o să dansează nu o sa cănte o sa cânte la familia Puya și Tudor sișu Akcent primăria Arad primăria municipiului Arad eu o să cânt pe 15 august Bulevardul Revoluției 75, Arad 310130 primăria Arad o să fiu scenă o să cânt Sore o sa dansează nu o sa cânte

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției