A doua perioadă a lui Albert Stahl la UTA s-a încheiat la sfârșitul lunii trecute, deoarece fotbalistul nu mai făcea parte din planurile lui Mircea Rednic. Arădeanul a devenit jucător liber după ce i-a expirat contractul cu formația „roș-albă”, iar în această dimineaţă a fost anunțat oficial de noul club: divizionara secundă FC Bihor.

„Avem plăcerea să anunţăm parafarea contractului cu jucătorul Albert Stahl!

Născut la 11 ianuarie 1999 la Arad, Albert Stahl a strâns peste 100 de jocuri în prima ligă a țării. El a evoluat pentru UTA Arad, Astra Giurgiu, Rapid București și din nou UTA, de unde a venit la FC Bihor.

Înalt de 1,80 m, Albert este un jucător de picior drept, care evoluează pe postul de atacant – extremă dreapta. El a semnat cu clubul nostru un contract valabil pentru  trei sezoane.

Clubul FC Bihor îi transmite bun venit lui Albert Stahl şi mult succes cu echipa roş-albastră orădeană!” a fost mesajul formației din județul vecin.

Stahl a şi oferit o primă declarație din postura de jucător al bihorenilor: „Am venit cu gânduri bune la FC Bihor, să facem treabă. Am văzut că este un proiect serios, sănătos. Oradea este un oraş care merită să aibă fotbal. Sper să avem cât mai multe rezultate bune împreună şi să le facem oamenilor cât mai multe bucurii. Am întâlnit aici o echipă tânără, cu calitate, dar şi cu câţiva jucători cu experienţă. Sper să fie o combinaţie bună şi să scoatem maximul” 

FOTO: fcbihor.ro

Recomandările redacției