Gheorghe GREF, veteran de război și cetățean respectat al orașului Lipova, a sărbătorit venerabila vârstă de 102 ani pe 8 iulie 2024. La fel ca în anii precedenți, autoritățile locale și comunitatea l-au vizitat pentru a-i transmite urări de sănătate și pentru a asculta fascinantele sale povești de viață și război, povești care ar putea umple paginile unor cărți de istorie.

”Cu fiecare ocazie domnul GREF îi întâmpină pe vizitatori cu aceeași energie și entuziasm, dornic să împărtășească experiențele sale de viață. Orașul Lipova se simte onorat să aibă printre cetățeni un veteran de război care nu doar că a atins vârsta de 102 ani, dar reprezintă și o legătură vie cu trecutul glorios al patriei noastre.

Prezența domnului GREF în comunitate este o dovadă vie a istoriei noastre și a sacrificiilor făcute de generațiile anterioare pe câmpurile de luptă pentru libertatea și drepturile de care ne bucurăm astăzi. Dl. GREF a menționat că la 102 ani își dorește doar pace și înțelegere în lume, dorința sa fiind ca generațiile viitoare să nu mai cunoască ororile războiului”, spune primarul Florin Fabius Pera.

Primarul Lipovei a transmis un mesaj emoționant cu această ocazie, subliniind valoarea inestimabilă a lecțiilor de viață oferite de domnul  GREF. „Orașul Lipova vă mulțumește și vă dorim ani mulți și binecuvântați! La mulți ani!”, a mai spus edilul.

Îi dorim domnului Gheorghe GREF multă sănătate, liniște și să ne revedem cu bine și anul viitor pentru a sărbători împreună împlinirea vârstei de 103 ani mai spune primarul Pera.

  • CetateanTurmentat spune:

    In ce conditii sta .. Bine ca de alde Falca stau bine mersi pe teancuri de bani si alti cu merite pe bune se ofilesc incet .

    • Camelia spune:

      Nu dorește altfel de condiții(familia are posibilitatea de a-i oferi condiții decente, dar el le refuză!) . El trăiește si acum în trecutul lui(fiind surd din cauza bombei care a explodat lângă el)

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției