Patru copii din Mereni, județul Constanța, au fost dați dispăruți de familie, vineri, la trei zile după ce au plecat de acasă și nu s-au mai întors. Poliția solicită sprijinul cetățenilor pentru găsirea lor și a emis o alertă de „dispariție copil”.

Detalii despre dispariție

Conform IPJ Constanța, cei patru copii – Șaip Gelil (7 ani), Șaip Serdal (9 ani), Șaip Baran (10 ani) și Memet Ezen (12 ani) – au plecat voluntar de la adresa de domiciliu pe 23 iulie și nu au revenit până în prezent. Poliția orașului Techirghiol a fost sesizată despre dispariție pe 26 iulie.

Semnalmentele copiilor

  • Șaip Gelil: 7 ani, 1,10 m înălțime, 20 kg, ochi căprui, păr blond. La momentul plecării, purta tricou și pantaloni negri.
  • Șaip Serdal: 9 ani, 1,30 m înălțime, ochi căprui, păr blond, fața ovală.
  • Șaip Baran: 10 ani, 1,45 m înălțime, ochi căprui, păr blond, fața ovală. La momentul plecării, era îmbrăcat cu un tricou albastru și pantaloni tip blue-jeans de culoare albastră.
  • Memet Ezen: 12 ani, 1,50 m înălțime, ochi căprui, păr șaten, fața ovală. La momentul plecării, era îmbrăcat cu un bluzon negru cu imprimeuri și pantaloni gri.

Apel către cetățeni

Poliția face apel către cetățenii care pot furniza orice informații despre copiii dispăruți să contacteze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța la telefonul 0241.611.364. Autoritățile speră ca prin implicarea comunității să reușească să-i găsească pe cei patru copii și să-i aducă în siguranță acasă.

 

sursa Observator

Recomandările redacției