Atmosferă de nedescris în ultima zi a sărbătorii închinate comunei Apateu. Zona în care s-a desfășurat Zilele comunei Apateu a fost pur și simplu neîncăpătoare, cei veniți de departe sau cu mașinile fiind nevoiți să parcheze la câteva sute de metri, unde au mai găsit loc.

Un alt aspect care a diferențiat acest eveniment față de al altor comune l-a reprezentat prezența foarte mare a tinerilor și a copiilor. O atmosferă tinerească nemaiîntâlnită.

Tobogane de toate felurile, terenul de fotbal pus la dispoziția lor, muzică și program gândit special pentru ei, copiii s-au simțit în largul lor și au umplut zona în care s-a desfășurat zilele Apateului. Semn că Apateul are viitor, iar actuala administrație condusă de primarul Sorin Ioan Dănila pune accentul pe dezvoltarea viitoarei generații.

Dacă duminică a fost plin de copii și de tineri, sâmbătă a fost doar seara lor. Astfel, în prima zi, sâmbătă, 27 iulie, programul a fost susținut de următorii artiști: Anastasia Solomie, Adrian Petcu, Sorina Măgurean, Lino Golden. Seara s-a încheiat cu o discotecă în aer liber, cu DJ Dudi.

Duminică, începând cu ora 13.00 s-a desfășurat o competiție sportivă, iar programul artistic, care a început la ora 18.00, a fost susținut de soliștii vocali: Florin Budău, Florin Stoian, Adi Balint, Daria Dănilă, Nelu Dănilă, Paula Pașca, Ionuț Guver și formația de tineri suflători din Apateu compusă din Denis Vale, Ionuț Purtan și Patrik Cismaș. Prezentatoare: Nicoleta Pavel.

Invitați speciali: Mihaela Petrovici și Otilia Haragoș cu Ghiță Stângaciu, Orchestra „Ilie Pașca“.

Evenimentul s-a încheiat cu focuri de artificii, iar toți cei prezenți, deopotrivă vârstnici și tineri au savurat împreună spectacolul de pe cer, oferit de primăria comunei Apateu.

„Suntem la Apateu pentru o nouă ediție a zilelor comunei, invitați de primarul nostru Sorin Dănila. Este un primar care s-a dovedit a fi un gospodar apreciat de oamenii din comuna sa, ca dovadă fiind faptul că a câștigat un mandat nou cu un scor extraordinar. Oamenii se bucură de această seară minunată, de un program artistic extraordinar.

Întotdeauna venim cu drag pentru că ne simțim ca acasă, între oameni gospodari și am urat din toată inima de pe scenă, alături de primarul Sorin Dănila, tuturor locuitorilor să aibă parte de o sărbătoare frumoasă și desigur să ne vedem cu bine în fiecare an. Doamne ajută și la mulți ani, Apateu!“, ne-a declarat deputatul Mihai Fifor, președintele PSD Arad.

„Cu ocazia Zilelor comunei Apateu, doresc tuturor sănătate, fericire, spor în tot ceea ce fac. Să ne vedem cu bine și anul viitor la sărbătoarea comunei. Ne-am bucurat de prezența domnului președinte Mihai Fifor, a consilierilor județeni, a primarilor. Am fost împreună la această frumoasă sărbătoare a comunei noastre, închinată în primul rând locuitorilor ei. Profit de această ocazie să le mulțumesc pentru încrederea pe care mi-au acordat-o și sunt onorat pentru scorul cu care m-au ales să le fiu în continuare primar. Mă bucur că au văzut toate investițiile și lucrurile bune care s-au petrecut în comuna noastră și le garantez că vor veni și altele. Dar cel mai mult mă bucură faptul că au înțeles că sunt unul de-al lor, că fac tot ce îmi stă în putință pentru binele comunei și că doar împreună putem reuși. Astăzi, cu ocazia acestui minunat eveniment, pe care îl organizăm special pentru ei, doresc tuturor locuitorilor comunei Apateu la mulți ani și tot binele din lume“, ne-a declarat Sorin Dănila, primarul comunei Apateu.

VIDEO: https://www.facebook.com/glsa.ro/videos/381882941252924?locale=ro_RO

VIDEO: https://www.facebook.com/glsa.ro/videos/1254833835881047?locale=ro_RO

Recomandările redacției