După două meciuri contra unor echipe care își doresc să să lupte la titlul de campioană și unul împotriva unei candidate la play-off, UTA întâlnește o nou-promovată în etapa a patra din Superligă.

Luni, de la ora 19:00, „roș-albii” vor juca pe stadionul din Clinceni împotriva Unirii Slobozia, echipă neînvinsă în acest debut de sezon. „Nu există meci ușor, plus că e un teren mic și întâlnim o echipă harnică, organizată. Slobozia stă bine din punct de vedere defensiv și au jucători de viteză în față. Am văzut meciurile pe care le-au jucat și numai asta a fost, organizare și contraatac. Au jucători cu experiență, un Purece, un Aganovic, care și bat foarte bine loviturile libere. Nu au nici presiune mare, obiectivul lor este să se salveze de la retrogradare, mai mult ca sigur. Slobozia e o echipă hărnicuță, gen Lopez pe care l-am avut la echipă. Toată lumea muncește, sunt agresivi, se bat pentru fiecare minge. O să fie un joc de luptă, de aceea mă bazez pe jucătorii pe care îi am în echipă și care pot să facă diferența. Vreau ca băieții să fie 100% din punct de vedere fizic și mental. Vrem să punem probleme, să ne creăm ocazii, dacă vrem să venim cu cele trei puncte. Mai ales ținând cont că sâmbătă ne așteaptă un meci foarte greu cu cei de la Galați” a declarat antrenorul UTA-ei, Mircea Rednic.

Tehnicianul a vorbit şi despre suprafaţa de joc de la Clinceni, care la meciul dintre Unirea și FCSB (scor 2-2), din urmă cu două săptămâni, nu a arătat tocmai bine: „Nu va fi un meci ușor și din pricina gazonului, care e mai mic și are de suferit din cauza căldurii. Dar, nu mai contează, ambele echipe joacă pe același teren, trebuie să mergem cu încredere și să reușim să venim cu cele trei puncte”

Rednic nu se va putea baza pe Andrei Dumiter, cu probleme medicale, dar nici pe fundașii laterali Tsouka și Mabea, care au sosit recent la Arad, dar sunt încă nepregătiți de debutul oficial în tricoul UTA-ei.

FOTO: captură UTA Arad

Lasă un răspuns

Recomandările redacției