Kouya Mabea a debutat în tricoul UTA-ei în această seară, fiind introdus de Mircea Rednic în minutul 64 al partidei cu Oțelul (1-1).

Fundașul stânga a intrat în locul lui Diogo Rodrigues și a avut o evoluție solidă: „Din punctul meu de vedere e un rezultat bun. A fost primul meu meci, pentru mine a fost bine. Înainte să intru, domnul antrenor mi-a spus să joc inteligent, să nu îmi asum riscuri prea mari și asta am și făcut”

Ivorianul a ieșit în evidență pentru forța cu care a executat auturile: „Am această abilitate de mai mult timp, am lucrat mult la ea, cred că este un lucru bun pentru mine, dar și pentru echipă. Astăzi nu am profitat de oportunitățile create din astfel de situații, dar eu cred în următoarele meciuri vom marca”

Mabea se va lupta pentru un loc de titular în banda stângă a apărării cu Răzvan Trif și Diogo Rodrigues: „Sunt aici de doar o săptămână, nu e ușor să îți câștigi un loc în primul 11, am nevoie de timp”

Apărătorul a oferit și primele impresii despre UTA și obiectivele echipei pentru acest sezon: „Cred că trebuie să o luăm meci cu meci, nu vreau să mă gândesc la o poziție anume în clasament, jucăm fiecare meci în parte și apoi vom vedea. Cred că avem o echipă bună, un antrenor bun, sunt oameni buni aici. Am încredere că vom face un sezon bun. E important pentru mine că mai sunt și alți jucători africani, mă înțeleg bine cu ei”

Fotbalistul de 25 de ani a debutat în țara natală, la SOA, după care s-a transferat în Portugalia, la Vitoria Guimaraes. Mai apoi, a jucat în Belgia, la KVC Westerlo și în Israel, la Hapoel Hadera şi Hapoel Rishon leZion, înainte să ajungă la Arad în această vară.

Lasă un răspuns

Recomandările redacției