A 19-a ediție a Zilelor comunei Semlac a avut loc în acest weekend. Sute de participanți au avut parte de o gamă variată de activități propuse de organizatori, iar efectul s-a văzut: voia bună, distracția și zâmbetul nu au lipsit de pe fețele celor prezenți.

Zilele comunei Semlac au început sâmbătă, când am avut foarte multe activități în care au fost implicați copiii. Am organizat primul turneu de Judo, unde au fost implicați în jur de 90 de copii. Am avut de asemenea campionate de fotbal, dar și copii care fac parte dintr-o echipă de gimnastică, în care sunt înscriși în jur de 30 de copii. Aceștia, coordonați de domnișoara antrenoare, au susținut un spectacol emoționant în fața cetățenilor comunei noastre, stârnind admirația noastră, a tuturor. Și în echipa de dansuri avem înscriși în jur de 30 de copii și tineri implicați.

Per total, a fost o zi plină de evenimente, care s-a încheiat cu cântec, joc și voie bună. Lumea s-a simțit bine, a fost o zi minunată.

Sper ca toți cetățenii să se simtă bine și să se distreze, deoarece este ziua comunei“, ne-a declarat Letiția Stoian, primarul comunei Semlac.

Cântecul, jocul și voia bună au intrat, sâmbătă seara, în grija Dianei Selagea și a lui Pera Teodorovici. În cea de-a doua seară, Gabriel Stoica împreună cu formația Răzvan Cristea, alături de Patricia Corbei și Monica Blaga au aruncat pur și simplu atmosfera în aer. Iar principalul „vinovat“, cel care a declanșat nebunia pe ringul de dans, ridicându-i pe toți la propriu de pe scaune, cine credeți că a fost? Primarul Letiția Stoian! Dată de foarte multe ori ca exemplu de „locomotivă“ a județului Arad, în ceea ce privește elaborarea de proiecte, iată că Letiția Stoian este și cea care dă tonul distracției și a bunei dispoziții.

Letiția Stoian este un primar excelent! De aceea a fost aleasă și realeasă la toate scrutinurile la care a concurat. Mi-a făcut plăcere să fiu astăzi alături de ea și de sute de localnici, la Zilele Semlacului, un eveniment care poartă amprenta sa de bun gospodar“, a confirmat și Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.
Chiar dacă ziua de sâmbătă a fost dedicată aproape în totalitate copiilor, nici în următoarea zi nu au lipsit surprizele dedicate celor mici, care au avut la dispoziție tot felul de tobogane, baloane gigantice în bazin cu apă, un întreg parc modern la dispoziție, baloane, vată pe băț, găluște slovace pentru toate gusturile, gogoși, pictură pe față și multe altele.
Ca o particularitate la Semlac, care merită subliniată pentru că este greu să nu o observi, aspect care nu prea se întâlnește în judetul Arad, incluzând aici inclusiv municipiul, o reprezintă prezența bicicletelor.
Zeci de biciclete sunt parcate de-a lungul trotuarelor din localitate. La un moment dat ai impresia că te afli, păstrând proporțiile, într-un orășel japonez, unde plimbarea cu bicicleta este un modus vivendi. Pista de biciclete construită la Semlac permite acest lucru.

În ceea ce privește platoul destinat jocului și cântecului, acesta a fost arhiplin până târziu în noapte.

Video1: https://www.facebook.com/glsa.ro/videos/868904231793807

Video2: https://www.facebook.com/glsa.ro/videos/493298223432809

Recomandările redacției