Piața din centrul comunei Șilindia a fost neîncăpătoare pentru toți cei veniți să sărbătorească. Duminică a fost ziua comunei, iar organizatorii au pregătit un eveniment cu totul special, din cadrul căruia nu au lipsit muzica bună, jocul popular, paradă cu cai, mâncare pentru toți cei prezenți și multe alte surprize.

Sărbătoarea comunei Șilindia a început cu Caravana Filmului dedicată copiilor și nu numai. A fost o zi plină de surprize, activitățile organizate au adus bucurie și zâmbete pe chipurile copiilor. Le mulțumesc Consiliului Județean și Centrului Cultural Județean Arad pentru sprijin. Nu am fi realizat însă acest eveniment fără sprijinul Inteco Holding, iar pe această cale vreau să îi mulțumesc în mod special lui Ovidiu Palcu, un om cu un suflet deosebit. Dumnezeu să îi dea sănătate!

Le mulțumesc tuturor celor implicați în organizarea evenimentului, tuturor sponsorilor și organizatorilor și nu în ultimul rând celor care au participat. Prezența lor numeroasă, entuziasmul și energia lor au făcut ca această zi să fie una de neuitat“, ne-a declarat Rovin Mariș, primarul comunei Șilindia.

Programul a început duminică, puțin după ora 17.00, când preotul paroh a săvârșit o slujbă de mulțumire și binecuvântare. Imediat după aceea, Ansamblul Druscelele din Bârsa a început jocul chiar în fața scenei. A urmat un program artistic susținut de artistele Roberta Tomșa, Sorina Lupșa, Emma Crihan și Nadia Șimăndan, cele patru fete frumoase și talentate împărțind momentele artistice cu ansamblurile de dansatori din Bârsa și Sebiș.

Au urmat maeștrii Petrică Pașca și Liviu Birta, iar Gabi Bărsăuan cu formația au încins atmosfera până târziu în noapte. Prezentatoarea evenimentului a fost Adriana Crișan.

Prezența a fost numeroasă, de la tineri până la oameni în vârstă, toți simțindu-se răsfățați de cele pregătite de organizatori.

Sponsorul principal al evenimentului a fost Inteco Holding.

LIVE1 https://www.facebook.com/glsa.ro/videos/546688558021469

LIVE2: https://www.facebook.com/glsa.ro/videos/962600715882178

LIVE3: https://www.facebook.com/glsa.ro/videos/550281734227912

Lasă un răspuns

Recomandările redacției