Pompierii militari arădeni au încheiat cu succes misiunea din județul Galați, unde au fost prezenți alături de ceilalți 1.000 de salvatori proveniți din unitățile subordonate IGSU. Cei 40 de salvatori arădeni au fost mobilizați în localitatea Cudalbi, unde au desfășurat misiuni precum curățarea gospodăriilor afectate, îndepărtarea aluviunilor și repararea infrastructurii locale distruse de inundații.

Pe parcursul celor trei zile, în perioada 20 – 22 septembrie 2024, pompierii au depus eforturi susținute pentru a restabili normalitatea în comunitățile devastate de inundații. Fiecare acțiune întreprinsă de ei a avut un impact major asupra refacerii zonei, contribuind la protejarea și sprijinirea populației locale.

Munca lor neobosită și dăruirea au fost esențiale nu doar pentru refacerea infrastructurii, dar și pentru readucerea speranței în rândul oamenilor afectați.

Această mobilizare face parte din efortul comun al structurilor de intervenție din toată țara, care acționează coordonat pentru salvarea vieților, minimalizarea pagubelor și oferirea sprijinului necesar comunităților afectate de inundații.

Lasă un răspuns

Recomandările redacției