În data de 11 octombrie 2024, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad organizează, la Expo Arad, cea de-a XXXI-a ediție a Galei Excelenței în Afaceri.

Reprezentanții mediului de afaceri care doresc să verifice dacă compania lor se află în clasament o pot face accesând linkul: https://www.ccia-arad.com/. Înscrierea se face online prin completarea formularului de înregistrare până la data de 2 octombrie 2024, ora 12.00.

“În fiecare an încercăm să abordăm un concept modern care să asigure ambientul de gală, dar şi o atmosferă de relaxare și bună dispoziție”, declară președintele CCIA Arad, arh. Gheorghe Seculici.

Firmele care nu sunt clasate în Top, dar doresc să ia parte la eveniment, îşi pot rezerva locul la gală prin intermediul paginii www.ccia-arad.com. Detalii la telefon 0729 969 669 sau topulfirmelor@ccia-arad.com.

Companiile interesate să devină partener al acestui eveniment pot contacta instituţia camerală la telefon 0257 208 800 sau 0730 188 304.

Topul Firmelor din Județul Arad are loc în data de 11 octombrie, cu începere de la ora 18.30, la Expo Arad (Calea Aurel Vlaicu, nr. 300, Arad)

Topurile județene sunt organizate de către camerele de comerț teritoriale, pe baza unei metodologii unice și unitare la nivel național, structurată pe 7 domenii de activitate (Cercetare-Dezvoltare și High-Tech; Industrie; Agricultură, Silvicultură, Pescuit; Construcții; Servicii; Comerț; Turism), 251 grupe (conform codului CAEN) și 5 clase de mărime.

Clasamentul Topului Firmelor din Județul Arad reunește firmele care îndeplinesc criteriile de eligibilitate, din cele care au depus bilanţul contabil pentru exerciţiul financiar trecut, fiind evidenţiate acele firme care au reuşit să se claseze pe locurile I, II şi III, în domeniile, grupele de activitate şi clasele de mărime cărora le aparțin, determinate prin ordonarea descrescătoare a punctajului.

 

 

Lasă un răspuns

Recomandările redacției