În cadrul activităților de protejare a populației împotriva unor fapte de comerț ce ar putea pune în pericol sănătatea publică, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat mai multe controale, la societăți comerciale care au ca obiect de activitate comercializarea de produse de curățenie/igienă.

La un depozit din municipiul Arad, au fost găsite aproximativ 9.110 de kilograme de detergent pudră și aproximativ 3.000 de litri de detergent lichid, susceptibile a fi contrafăcute. Produsele purtau mărcile înregistrate a două branduri care se bucură de încredere în rândul populației.

Detergenții, în valoare de aproximativ 207.000 de lei, ar fi fost distribuiți ulterior altor societăți comerciale, în vederea punerii în vânzare.

Întreaga cantitate de bunuri susceptibile a fi contrafăcute a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor, într-un dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Lasă un răspuns

Recomandările redacției