Dennis Man a înscris din nou pentru Parma în Serie A, de această dată în duelul de pe teren propriu cu Cagliari din cadrul etapei cu numărul 6. Din păcate pentru emiliani, oaspeții au reușit să se impună dramatic cu 3-2. La Parma, Man a fost integralist, iar Valentin Mihăilă a fost înlocuit la pauză, în timp ce la Cagliari Răzvan Marin a intrat în minutul 73 și a reușit să marcheze golul de 2-1 două minute mai târziu.

Sarzii au condus cu 1-0 la pauză după reușita lui Zortea, dar Dennis Man a restabilit egalitatea în minutul 62. După o acțiune individuală în partea stângă, Coulibaly i-a pasat în centru fotbalistului arădean, care a punctat cu un șut bine plasat. Cagliari a trecut din nou în avantaj în minutul 75, când Răzvan Marin a trimis un șut excelent, la vinclu. Parma a egalat în minutul 87 prin Hernani, care a transformat o lovitură de la 11 metri, dar bucuria a durat mai puțin de un minut, deoarece Piccoli a reușit să facă 3-2.

A fost primul succes al sezonului pentru sarzi, care au scăpat de ultima poziție în Serie A și au ajuns la 5 puncte, la egalitate chiar cu Parma. Duminică, de la ora 16:00, formația gialloblu va juca în deplasare pe terenul Bolognei, echipă care miercuri va disputa un meci infernal în UEFA Champions League, pe Anfield împotriva lui Liverpool.

FOTO: Parma Calcio 1913

Lasă un răspuns

Recomandările redacției