Mircea Rednic nu a găsit puterea în cadrul conferinței de presă de astăzi să își facă mea culpa după gestul pe care l-a făcut după meciul cu CFR Cluj, când și-a certat cei doi jucători, pe Benga și Hrezdac, pentru că au „trecut peste cuvântul lui“ și s-au dus să stea de vorbă cu suporterii fideli ai Bătrânei Doamne, care i-au susținut (și) în meciul din Gruia. Mai mult decât atât, în loc să caute împăcarea, Rednic i-a suspectat pe suporteri că au făcut drumul într-un număr atât de mare la Cluj pentru a aștepta o eventuală înfrângere a echipei, pentru a striga împotriva antrenorului actual al UTA-ei.

Astfel, Rednic a luat decizia ca de acum înainte, în meciurile de acasă, suporterii cei mai fideli ai UTA-ei, „nesemnificativi“ probabil pentru antrenorul din acest moment al Bătrânei Doamne, să fie ignorați de către jucători la finalul partidelor. „Cel puțin pentru o perioadă“, a fost… mărinimos Rednic, lăsând poate să se înțeleagă că atunci când vor fi cuminți vor merita și salutul antrenorului UTA-ei și al jucătorilor pe care i-a adus la Arad.

Răspunsul suporterilor a fost următorul:

„Grupurile care alcătuiesc peluza Ultras Arad au luat decizia de a nu se prezenta la meciul de mâine cu Petrolul.

Această hotărâre vine ca răspuns la gestul mizerabil pe care unii jucători și antrenorii l-au făcut la finalul meciului de la Cluj. Refuzăm să mai tolerăm aceste derapaje și lipsa de respect cu care întreaga comunitate utistă este tratată atât de către echipă și staff, cât și de către conducere.

Sperăm că utiștii care au cântat întotdeauna alături de noi în toți acești ani, pe orice stadion și în orice ligă vor înțelege mesajul nostru și, în măsura în care consideră că este momentul să luăm atitudine împreună, își vor lăsa locul din peluză sau tribună liber. Știți cu toții că am fost, suntem și vom rămâne alături de UTA, dar de data aceasta refuzăm să închidem ochii la batjocura de la club.

Ne bucurăm de rezultatul pozitiv din deplasarea de la CFR Cluj și avem încredere că UTA va reuși în sfârșit să câștige și pe teren propriu în acest sezon. Nu mai avem așteptări. Tot ce ne dorim este să vedem atitudine pe teren!

 

Lasă un răspuns

  • Cristi spune:

    Sa nu mai vina galeria.Paguba-n ciuperci-numa muiri auzim.Ne descurcam si fara ei.Sa se auda:UTA,UTA,Am 3 abonamente(familia) la tribuna1-a-ce invata copiii mei?rusine si iar rusine,

Recomandările redacției