Liga de Tineret: FC Argeş – UTA 3-2

UTA a cedat cu 3-2 în deplasare la FC Argeș în partida din etapa a noua a Ligii de Tineret. Pentru formația antrenată de Costel Bogoșel și Mihai Petcuț au înscris Borcea și Andrieș. Primul unsprezece a fost alcătuit din Roșu – Felea, Indreica, Marinescu, Ștef, Rusu, Șiclovan, Borcea, Dragoș, Calotă, Cristea. Au mai jucat Ilie, Huc, Andrieș, Crainic și Muntean.

Liga Elitelor U17: FC Argeş – UTA 0-2

Juniorii din Liga Elitelor U17 i-au răzbunat pe colegii mai mari și au luat toate punctele din meciul cu FC Argeș. Arădenii pregătiți de Sandu Gaica, Adi Ungur, Radu Mărginean și Costel Bogoșel s-au impus cu 2-0, grație golurilor reușite de Neamț și Păduraru. Formația de start a fost următoarea: Cutean – Glevan, Ancateu, Bărbat, Mărgan, Hodoșan, Matei, Neamț, Corchiș, Tolcea, Leca. Pe parcurs au mai jucat Păduraru, Tronicu și Ronai.

Liga Elitelor U16: UTA – CFR Cluj 3-2

Trupa lui Dinu Donca și Alex Nistor a luptat și a revenit de la 0-2 în duelul cu CFR din Liga Elitelor U16, iar la final scorul a fost 3-2 pentru roș-albi. Marcatorii arădenilor au fost DoganIle și Zvenca. Primul unsprezece aliniat de cei doi antrenori a fost alcătuit din Suli – Băloi, Sabău L., Sabău R., Stanciu, Dogan, Antochi, Picioruș, Ile, Barbu, Orădan. Au mai jucat Zvenca, Macovei, Spătariu, Drăgușin și Sandu.

Liga Elitelor U15: UTA – CFR Cluj 0-2

În Liga Elitelor U15, elevii lui Marius Ciubăncan au fost învinși acasă de CFR cu 2-0. Mustaro – Rametea, Olariu, Bacalu, Popov, Vidac, Pelău, Burta, Gherman, Burchardt, Mandea a fost echipa de start a UTA-ei. Pe parcurs au mai intrat Oraș, Achim, Benea, Aslău și Vârciu.

Liga Elitelor U14: Ripensia Timișoara – UTA 1-7

Băieții pregătiți de Mihai Roșca s-au impus cu 7-1 în partida de la Timișoara cu Ripensia, iar marcatorii în roș-alb au fost Bud (2), Roman, Urs, Bâtea, Cătana, Popa. Primul unsprezece a fost alcătuit din Rugea – Moise, Bulzan, Buzea, Cătana, Fricățel, Dinu, Bâtea, Roman, Urs, Bud. Au mai intrat Barta, Rozniciuc, Tomoioagă, Funău, Mihăieș, Radu, Popa și Baltag.

Liga Elitelor U13: Ripensia Timișoara – UTA 0-11

Juniorii U13 au învins-o pe Ripensia cu 11-0. Marcatori pentru trupa antrenată de Radu Anca au fost Pop (3), Talpaș (2), Gorea, Matei, Fricățel D., Nagy, Breban, Fricățel S.. Prima garnitură a fost alcătuită din Oprean – Vinter, Mustața, Breban, Muraru, Dan, Fricățel D., Nagy, Talpaș. A mai intrat Pop. În a doua parte au fost folosiți Tone – Miclea, Secianschi, Neagu, Gorea, Oprea, Stan, Fricățel S. A mai intrat Mânuță și Burcă.

Etapa viitoare, juniorii din Liga de Tineret și Liga Elitelor U17 vor juca acasă cu CFR Cluj. În Liga Elitelor U16 și U15, arădenii se vor deplasa la LPS Banatul Timișoara. Tot în deplasare vor juca și cei de la U14 și U13, la CSM Reșița.

academia-uta.ro

Lasă un răspuns

Recomandările redacției