Polițiștii orașului Ineu, împreună cu cei ai Secției 5 Rurală Ineu, cu sprijinul Serviciului Rutier, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului de Ordine Publică, luptători S.A.S. și jandarmi arădeni, desfășoară o acțiune de amploare, în orașul Ineu și localitățile învecinate.

Polițiștii de ordine publică, rutieră, investigații criminale, economici și criminaliști vor fi angrenați în aceste activități din după-amiaza zilei de 12 octombrie, și pe tot parcursul nopții.

Prin aceste acțiuni se are în vederea respectarea legalității actelor de comerț, a legislației privind sistemele de supraveghere și pază, scopul final fiind descurajarea fenomenului infracțional.

O atenție deosebită va fi acordată disciplinei rutiere a conducătorilor auto, dar și a bicicliștilor și pietonilor.

Persoanele bănuite de săvârșirea de infracțiuni sau care sunt căutate pentru proceduri judiciare vor fi conduse la sediul unităților de poliție, pentru luarea măsurilor care se impun.

Acțiunile polițiștilor arădeni se vor desfășura și în alte localități din județ, atât în mediul urban cât și în rural.

Lasă un răspuns

  • Pavel spune:

    Foarte bine ! Orașul Ineu nu trebuie să devină oraș infracțional sub nicio formă indiferent de unde au venit și s-au strămutat de pe alte meleaguri cetățeni cu obiceiuri de tot felul ce speră într-un trai mai bun și pe drept ! Ineul este un oraș în dezvoltare din ”vest” și aproape de vest , cu oameni harnici și gospodari , dar schimbările vin cu de toate … Nu este simplu și nici ușor să pornești acțiuni de acest fel în colaborare chiar dacă costă, dar mai bine să previi decât să combați ! Felicitări !

Recomandările redacției