Prin ordonanţa procurorului din data de 12.10.2024 s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale faţă de inculpatul D. D.-V. pentru săvârşirea a două infracţiuni de lovirea sau alte violențe, o infracţiune de ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În data de 12.10.2024, Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad a solicitat instanței arestarea preventivă a inculpatului D. D.-V. pe o perioadă de 30 zile, începând cu data de 12.10.2024 şi până la data de 10.11.2024 inclusiv, propunerea fiind admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Arad.

În referatul cu propunere de luare a măsurii arestării preventive s-a reținut că inculpatul D. D.-V., la data de 07.10.2024, orele 13:00, în timp ce se afla în incinta spălătoriei auto „I.I. Mitru.Lavinia”, de pe str. Pădurii, nr. 185, din mun. Arad, a agresat fizic persoanele vătămate G. G. şi G. M., lovindu-le cu pumnii în zona feţei, persoana vătămată G. G. suferind leziuni traumatice cuantificate în 10-12 zile de îngrijiri medicale, iar persoana vătămată G. M. suferind leziuni traumatice cuantificate în 1-2 zile de îngrijiri medicale, conform constatărilor preliminare făcute de Serviciul Judeţean de Medicină Legală Arad. De asemenea, prin violenţele comise asupra persoanelor vătămate, inculpatul a tulburat ordinea şi liniştea publică.

Facem precizarea că aceste activități nu pot, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Lasă un răspuns

Recomandările redacției