Liga de Tineret: UTA – CFR Cluj 2-2

UTA a remizat, scor 2-2, pe teren propriu cu CFR Cluj, în etapa a zecea a Ligii de Tineret. Roș-albii au fost conduși cu 2-0, dar au luptat până la final și au revenit, grație golurilor reușite de Dragoș și Indreica. Formația de start aliniată de Mihai Petcuț și Costel Bogoșel a fost formată din Roșu – Felea, Marinescu, Groza, Ștef, Indreica, Borcea, Șiclovan, Dragoș, Calotă, Andrieș. Au mai jucat Rusu, Crainic, Muntean și Gal.

Liga Elitelor U17: UTA – CFR Cluj 6-0

În Liga Elitelor U17, juniorii antrenați de Sandu Gaica, Adi Ungur, Radu Mărginean și Costel Bogoșel au avut meci ușor cu CFR-ul. Golurile marcate de Tolcea (2), ȚăroiNeamțBaba și un autogol au făcut ca la final tabela să arate 6-0 pentru UTA. Echipa de start a fost alcătuită din Cutean – Glevan, Ancateu, Bărbat, Margan, Neamț, Hodoșan, Matei, Țăroi, Leca, Baba. Au mai jucat Tolcea, Burcă, Picioruș, Tronciu și Galcue.

Liga Elitelor U16: LPS Banatul Timișoara – UTA 0-3

UTA a luat toate punctele din duelul cu LPS Banatul, disputat la Timișoara, în Liga Elitelor U16. Formația pregătită de Dinu Donca și Alex Nistor a câștigat cu 3-0, datorită golului înscris de Macovei și a ”dublei” lui Ile. Primul unsprezece a fost alcătuit din Suli – Drăgușin, Tănasie, Barbu, Stanciu, Dogan, Macovei, Antochi, Ile, Orădan, Zvenca. Au mai intrat Zachar, Vălean, Căilean, Baeșu, Sandu.

Liga Elitelor U15: LPS Banatul Timișoara – UTA 3-3

În Liga Elitelor U15, roș-albii au remizat în deplasarea de la LPS Banatul, scor 3-3. Golurile arădenilor au fost înscrise de PelăuGherman și Bacalu. Marius Ciubăncan a trimis în teren următoarea formație: Pasquale – Rametea, Olariu, Bacalu, Sabău, Vidac, Pelău, Burta, Spătariu, Burchardt, Gherman. Au mai jucat Bud, Pop, Vârciu, Boka.

Liga Elitelor U14: CSM Reșița – UTA 1-2

”Dubla” lui Roman a făcut ca echipa antrenată de Mihai Roșca să se întoarcă cu toate punctele de la Reșița, acolo unde a câștigat cu 2-1 în Liga Elitelor U14. Primul unsprezece a fost format din Rugea – Barta, Rozniciuc, Bulzan, Funău, Fricățel, Dinu, Popa, Baltag, Urs, Roman. Au mai jucat Moise, Buzea, Cătana, Radu, Gallizioli, Bâtea, Fîc.

Liga Elitelor U13: CSM Reșița – UTA 1-10

Și juniorii pregătiți de Radu Anca au învins la Reșița, dar la un scor mult mai clar. Arădenii au învins cu 10-1, iar marcatori au fost Fricățel S. (3), Talpaș, Pop, Stan, Dan, Iamandi, Nagy, Adam. În prima parte au jucat Tone – Secianschi, Burcă, Neagu, Gorea, Muraru, Oprea, Nagy, Talpaș. Au mai intrat Pop și Miclea. În a doua parte au jucat Oprean – Mustață, Breban, Vinter, Dan, Stan, Fricățel S., Fricățel D., Iamandi. Au mai intrat Adam și Mânuță.

Etapa viitoare, UTA se va deplasa la Sepsi Sfântu Gheroghe pentru duelul din ultima etapă a sezonului regular din Liga de Tineret și Liga Elitelor U17, echipele U16 și U15 vor juca pe teren propriu cu Gloria Bistrița, în timp ce formațiile U14 și U13 vor juca la Viitorul Arad.

academia-uta.ro

Lasă un răspuns

Recomandările redacției