Un accident rutier s-a produs pe strada Preparandiei din municipiul Arad, unde un autoturism s-a răsturnat pe carosabil, iar o persoană este încarcerată.

Cel puțin două victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

La fața locului intervin pompierii militari din cadrul Detașamentului Arad cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD de Terapie Intensivă Mobilă.

Intervenția este în desfășurare, urmând să fie actualizate informațiile pe măsură ce evoluează situația.

Traficul autoturismelor și tramvaielor este blocat iar situația va rămâne așa minute bune până ce camioneta răsturnată va fi pusă pe roți.

 

Din surse neoficiale, vinovat pentru producerea accidentului este șoferul autoturismului, care pur și simplu a intrat cu viteză pe drumul cu prioritate. Respectiv venea de pe strada Grigore Alexandrescu și a intrat din plin în camioneta care circula regulamentar, pe drumul principal, pe Preparandiei. Martorii susțin că șoferul autoturismului nici măcar nu s-a uitat să vadă dacă vine cineva. În urma neatenției sale, șoferul camionetei se află în stare gravă la spital, pompierii reușind cu greu să îl scoată din mașină. Au fost nevoiți să secționeze plafonul camionetei răsturnate.

O a treia mașină parcată a fost avariată și ea.

În urma accidentului au rezultat două victime dintre care una rămasă încarcerată, fiind însă conștientă și cooperanta. Pompierii au acționat pentru extragerea victimei din autoturism, ulterior aceasta fiind preluată de către echipajul medical SMURD Terapie Intensivă Mobilă și transportată la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare.
Este vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 45 de ani.

Cea de-a doua victimă, un bărbat conștient și cooperant a fost preluat de către echipajul SAJ și transportat la spital.

Pompierii militari arădeni au intervenit și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului.

 

Lasă un răspuns

Recomandările redacției