Neînvinsă de patru meciuri în Superligă, UTA pare că a trecut peste momentul dificil din debutul de sezon. Arădenii ocupă în acest moment poziția a opta, la doar trei puncte de zona play-off, iar mâine, de la ora 18:15, vor evolua pe terenul celor de la Sepsi în cadrul etapei 13.

Mircea Rednic a prefațat duelul de la Sfântu Gheorghe: „Venim după două victorii, sper să continuăm la fel, atmosfera e bună. Sunt conștient că ne așteaptă un meci foarte greu și cei de la Sepsi au trecut printr-o perioadă grea, cu schimbări de antrenori și jucători mulți rulați. Acum am văzut că și ei s-au mai aranjat din punct de vedere al omogenității. Nu au prea schimbat în ultimele două meciuri. Mai mult ca sigur că va fi un meci greu, dar noi ne așteptăm, încercăm să ne impunem jocul acolo și ne dorim foarte mult să venim cu un rezultat bun. În rest, lucrurile sunt bine. Știți foarte bine că e o echipă stabilă din toate punctele de vedere, și financiar, și ca organizare, au un patron cum orice antrenor și-ar dori să aibă. Eu nu am de ce să mă plâng, lucrurile sunt super ok. Au poftă de joc, sunt mult mai implicați față de cum erau înainte. Am zis că schimbarea de antrenor aduce un bine și le-a adus, și ca rezultate și ca joc. Am văzut că în ultima perioadă e o echipă care se organizează foarte bine, și pe tranziție sunt foarte periculoși, au și viteză, au și jucători”

După seria pozitivă din ultima perioadă, „roș-albii” s-au apropiat din nou de obiectivul setat la începutul stagiunii: „Play-off-ul e la noi obiectivul. Asta am spus, ăsta e obiectivul nostru, acceptat și de conducere și de jucători, trebuie să facem mai mult decât am făcut sezonul trecut. Lucrurile încep să fie mult mai bune, chiar dacă în prima parte n-am luat puncte, și iar încep să fac calcule, alea două puncte cu Farul pe care le-am pierdut, eram pe locul șapte sau șase, încă două puncte cu Rapid, eram pe locul doi, trei, deci am fost aproape” a declarat tehnicianul.

 

Lasă un răspuns

Recomandările redacției