Adina Aștefănoaie este fiica unui pacient care a suferit un accident de circulație. Bărbatul a ajuns în stare gravă la spital, iar medicii de la secția de Ortopedie a Spitalului Județean Arad au făcut minuni, după cum spune fata pacientului. Acum femeia dorește ca prin intermediul ziarului nostru să le aducă mulțumiri și recunoștință medicilor care i-au salvat tatăl.
Redăm mai jos postarea femeii pe care ne-a trimis-o și nouă.
„Au trecut 2 luni de când Dumnezeu mi-a dat cea mai grea, urată și groaznică încercare. Fac această postare pentru a vă arata că încă sunt medici dedicați, oameni trimiși de Dumnezeu, care își pun tot sufletul în ceea ce fac.
Tatăl meu a avut un accident foarte grav de mașină, de unde s-a ales, printre altele, cu un femur sfărâmat într-o groază de bucăți.
Ceea ce vreau să scot în evidență sunt meritele doctorului care l-a salvat pe tati, îngerul lui păzitor, domnul doctor Deme Paul care i-a refacut femurul complet ca nou, printr-o operatie foarte grea de 5 ore jumate! Vă las niște imagini ca să trageti singuri concluziile!
Toate binecuvântările lui Dumnezeu să se reverse asupra dvs și familiei dvs! Sunteti un medic exceptional! VĂ MULȚUMIM DIN SUFLET ȘI SUNTEM MÂNDRI CĂ MAI EXISTĂ AȘA MEDICI CA DVS!
Ținem să îi mulțumim și sefului sectiei de ortopedie domnului doctor Dan Fruja și întregului personal de pe secția de ORTOPEDIE a Spitalului Județean Arad! O SECTIE JOS PĂLĂRIA! DUMNEZEU să vă dea multă sănătate!
Mulțumiri și doctor chirurg generalist Rosu Mihai, care s-a ocupat foarte bine de tati, inclusiv operatia f reușită si refacuta intr-un timp record!“, ne-a transmis Adina Aștefănoaia.

Lasă un răspuns

Recomandările redacției