Liga de Tineret: Sepsi Sfântu Gheorghe – UTA 0-1

Echipa antrenată de Mihai Petcuț și Costel Bogoșel a terminat pe 4 și s-a calificat în play-off-ul Ligii de Tineret, după ce a învins-o pe Sepsi OSK în deplasarea de la Sfântu Gheorghe cu 1-0. Golul partidei a fost reușit de Șiclovan în minutul 5. Echipa de start a fost alcătuită din Roșu – Felea, Marinescu, Indreica, Ștef, Crainic, Rusu, Șiclovan, Borcea, Dragoș, Cristea. Au mai jucat Andrieș, Gal, Calotă, Huc.

Liga Elitelor U17: Sepsi Sfântu Gheorghe – UTA 1-2

UTA a reușit performanța calificării în play-off și în Liga Elitelor U17. Arădenii au jucat tot la Sfântu Gheorghe și au învins-o pe Sepsi cu 2-1. Primul gol al „roș-albilor” a fost înscris de Matei în minutul 7, iar al doilea a purtat semnătura lui Tolcea. Gaica, Ungur, Mărginean și Bogoșel i-au trimis în teren pe Cutean – Glevan, Ancateu, Bărbat, Margan, Neamț, Macovei, Matei, Țăroi, Tolcea, Baba. Au mai jucat Leca și Păduraru.

Liga Elitelor U16: UTA – Gloria Bistrița 4-3

Juniorii pregătiți de Dinu Donca și Alex Nistor au câștigat seria a patra a Ligii Elitelor U16 și s-au calificat în play-off după victoria cu 4-3 împotriva Gloriei Bistrița. Pentru „roș-albi” au reușit câte o „dublă” Picioruș și Zvenco. Echipa de start a fost formată din Suli – Barbu, Tănasie, Stanciu, Drăgușin, Dogan, Picioruș, Antochi, Ile, Zvenca, Orădan. Au mai intrat Vălean, Zachar, Sandu, Băieșu.

Liga Elitelor U15: UTA – Gloria Bistrița 4-0

În Liga Elitelor U15, UTA a învins-o pe Gloria Bistrița cu 4-0 și s-a calificat în play-off de pe locul 4. Burta David a înscris un hat-trick, iar Burchardt a reușit un gol. Utiștii au început în formația Pasquale – Rametea, Olariu, Bacalu, Sabău, Vidac, Pelău, Burta, Spătariu, Burchardt, Gherman. Au mai jucat Cotuna, Bud, Aslău, Benea, Pop.

Liga Elitelor U14: Viitorul Arad – UTA 2-5

Formația lui Mihai Roșca a câștigat partida cu Viitorul Arad din Liga Elitelor U14 cu 5-2. Roman, Gallizioli, Popa, Radu și Dinu au fost marcatori pentru UTA. Primul unsprezece a fost alcătuit din Madoș – Moise, Buzea, Tomoioagă, Fîc, Mihăieș, Rozniciuc, Radu, Popa, Baltag, Gallizioli. Au mai intrat Barta, Buzea, Funău, Fricățel, Bîtea, Urs, Dinu.

Liga Elitelor U13: Viitorul Arad – UTA 3-1

Singurul rezultat negativ din acest weekend a fost înregistrat de formația angrenată în Liga Elitelor U13. Trupa lui Radu Anca a fost învinsă de Viitorul cu 3-1, pentru UTA marcând GoreaTone – Vinter, Mustață, Breban, Muraru, Dan, Oprea, Fricățel, Talpaș a fost prima garnitură folosită, la care a mai intrat Pop. În a doua parte au jucat Oprean – Burcă, Scianschi, Iamandi, Gorea, Mânuță, Adam, Fricățel, Nagy. Au mai intrat Rada și Miclea.

Etapa viitoare, UTA U14 și U13 vor juca tot împotriva unei formații din Arad și anume CSȘ Gloria.

academia-uta.ro

Lasă un răspuns

Recomandările redacției