Ar fi fost prinși suspecții atacului cu bombă din Arad!

Unul dintre suspecți este electronist. Altul l-a filat pe Ioan Crișan. Totul ar fi început de la bani. Deși după uciderea lui Ioan Crișan, fiica i-a moștenit toată averea, se pare că omul de afaceri nu voia să-i lase acesteia banii săi. Între ei, a existat un conflict pe avere și așa fiica ar fi decis asasinarea propriului tată, conform m.dcnews.ro.

Ultimele informații din anchetă arată că fiica a comandat atacul cu bombă prin care a fost ucis Ioan Crișan. A achiziționat materialul explozibil din Serbia, cu ajutorul unui complice. Unul dintre cei vizați a confecționat bomba, alți doi au activat-o. Ancheta o vizează pe Laura, fiica lui Ioan Crișan, că a comandat atacul, iar pe ceilalți trei suspecți că au achiziționat material și au detonat-o.

Acțiunea este în desfășurare în aceste momente, polițiștii efectuând șapte percheziții în mai multe locații din Arad, patru persoane fiind vizate. Conform surselor din anchetă, una dintre persoanele vizate ar fi chiar fiica afaceristului. Ea ar fi fost cea care ar fi comandat atacul cu bombă, având trei complici, cunoscuți ai lui Ioan Crișan. Cei patru ar fi fost ajutați și de asasini plătiți, din afara țării, căutați acum de poliție. 

Fiica afaceristului, dar și cei trei prieteni vor fi aduși la audieri la Parchetul General. Este de așteptat ca pe numele lor să fie emise mandate de reținere.

În 29 mai 2021, la ora 06:55, mașina omului de afaceri Ioan Crișan a explodat într-o parcare din oraș. Tocmai își băuse cafeaua, iar, când s-a urcat în mașină și s-a așezat pe scaunul șoferului, a sărit în aer. Milionarul a murit ars în autoturism, necropsia confirmându-i identitatea. Atunci, se vehicula că bomba a fost activată de la distanță, dintr-o telecomandă, dat fiind modul în care a explodat.

Fiica lui Ioan Crișan se plângea de percheziții

Fiica lui Ioan Crișan, Laura, a vorbit, pentru prima oară de la atac, pentru Antena 3, abia în decembrie 2021, când se plângea de perchezițiile anchetatorilor. Ea le spunea jurnaliștilor că este momentul să-și angajeze un avocat pentru că ”așa nu se mai poate”. Laura Oana Bîlcea afirma că a fost audiată o singură dată până la acea dată și nu știa nimic despre cum decurge ancheta în cazul tatălui său. Ea chiar spune că a fost la cimitir să împartă de Crăciun pentru tatăl său.

Fiica i-a preluat integral afacerile, după deces

Se spunea că Ioan Crișan și-a găsit moartea fiind implicat în afaceri necurate, dar anchetatorii care i-au analizat relațiile comerciale, nu au găsit vulnerabilități și acțiuni cu risc de escaladare violentă. El avea două afaceri, o firmă de transport marfă și o crescătorie de somn african, care aveau o cifră totală de afaceri de peste 1 milion de euro pe an.

Afacerile sale au fost preluate, în integralitate de fiica sa, Laura Oana Bîlcea.

sursa: m.dcnews.ro

Lasă un răspuns

Recomandările redacției