UTA a întrerupt seria nefastă din Superligă acum trei etape, când s-a impus surprinzător cu 3-1 pe terenul lui CFR Cluj, după care a obținut și primul succes al sezonului la Arad, învingând Petrolul cu același scor. Din păcate, momentul bun al „roș-albilor” nu a continuat și la Sfântu Gheorghe, unde au cedat cu 0-1 împotriva lui Sepsi după o evoluție mult sub așteptări.

Mâine, de la ora 13:30, utiștii o întâlnesc pe Gloria Buzău pe teren propriu, iar Mircea Rednic a anticipat meciul: „De când a venit Neagoe, sunt mult, mult mai organizați, mai prezenți. Am văzut un alt Budescu, mult mai implicat, și se știe foarte bine că nu numai aici, la echipele unde a jucat, în momentul când el era în formă și era sută la sută, e jucătorul care poate să decidă partidele și a făcut-o la meciul trecut. A făcut-o sigur, cu un Sibiu care nu se regăsește de ceva etape bune și cu un om în plus, o echipă care normal, își joacă șansa. Au jucători, am fost surprinși că jucători cu calități ofensive foarte bune au fost rezerve. Acum depinde ce își propune Neagoe, el știe foarte bine că noi avem o evoluție foarte bună acasă, asta și datorită suporterilor, atmosferei”

În clasamentul echilibrat din Superligă, arădenii ocupă locul 11, cu 15 puncte, la doar patru de zona play-off, dar și la doar trei de ultima clasată. „Pentru noi, calificarea în play-off ar fi o performanță în momentul de față și e posibil. Eu am încredere, mai ales acum, ținând cont că e un campionat echilibrat, nu vezi echipe care să aibă un joc constant, în afară, poate, de U Cluj, care au un joc constant, dar nu au ceva spectaculos” a declarat antrenorul UTA-ei.

„Roș-albii” au două absențe pentru acest joc, portarul Dejan Iliev, care încă se recuperează la Londra și atacantul Jordan Kadiri, suspendat.

FOTO: captură UTA Arad

Lasă un răspuns

Recomandările redacției