UTA a reușit să o învingă pe Gloria Buzău cu 1-0 în meciul disputat la Arad în cadrul etapei 14 din Superligă, însă arădenii nu au impresionat din punct de vedere al jocului și au beneficiat de o doză importantă de noroc la unicul gol al partidei, înscris în proprie poartă de bulgarul Ferraresso.

Mircea Rednic a vorbit la final despre victoria obținută astăzi: „Suntem mulțumiți de rezultat, asta ne-am propus. Adică trei puncte, ținând cont de situația noastră în clasament. Și asta chiar dacă jocul pe alocuri a suferit, chiar dacă unii suporteri nu au avut răbdare și nu înțeleg că sunt momente în care nu ai soluții și decât să dai mingea la adversar și să alergi, e mai bine ca mingea să rămână în posesia noastră. Și eu mi-aș fi dorit mai mult și nu ne-a ieșit pentru că jucătorii din față nu au oferit foarte multe soluții. Am ajuns de câteva ori în preajma careului, iar ultima pasă n-a fost cea ideală. Am filosofat, am vrut să dăm liftate, pasate în fața porții cu interiorul, exteriorul, nu am ales soluția simplă și am pierdut mingea. Important e că suntem la un punct de play-off. Am avut și probleme în atac, ținând cont și de faptul că n-am soluții, Costache e o soluție de atacant, dar nu pentru jocul de acasă, pentru jocul de deplasare, unde are spațiu. El nu e un jucător de tip <<nouă>>, ca să se lupte cu cei doi fundași centrali, care erau foarte buni la jocul aerian”

Pentru utiști urmează meciul din Cupa României de la Iași, după care aceștia vor avea un program complicat în campionat, cu deplasări la Rapid și Dinamo, meci acasă împotriva Universității Craiova și un duel pe terenul liderului U Cluj. „Trei puncte, am luat trei puncte, asta ne-am propus. I-am și felicitat, am făcut aici spectacol și câte puncte am pierdut din cauza noastră, că ne-am descoperit și am luat gol? Acum pregătim meciul de Cupă de marți, după aceea vin două meciuri în deplasare și ne dorim foarte mult să ne recuperăm punctele pierdute acasă și să rămânem acolo, aproape de obiectivul pe care noi ni l-am propus” a declarat experimentatul tehnician.

Rednic a rămas neînvins în disputele directe cu Eugen Neagoe. Echipele pregătite de cei doi tehnicieni s-au întâlnit de șapte ori până acum, cu cinci victorii pentru actualul antrenor al UTA-ei și două remize.

FOTO: captură UTA Arad

Lasă un răspuns

Recomandările redacției