A decis ex-ul Necșulescu: Metalurgistul Cugir – CS Ineu 1-0

0
54

Pentru a mai continua să spere la bătălia pentru promovare, „roș-albaștrii” erau obligați să bifeze cele trei puncte din confruntarea cu o formație mai slab cotată, dar aflată într-o formă sportivă bună. Iar Ineul chiar s-a exprimat bine în teren la Cugir, a pus probleme pe parcursul întregului meci, însă a trebuit să se recunoască învinsă în fața unei formații mai experimentate.
În ciuda scorului mic cu care avea să se încheie partida, partida a fost deschisă, cu destule oportunități de poartă. Șuteu l-a întrebuințat serios pe Bujor în minutul 23, iar Huțanu a tras razant cu bara de la 20 de metri. Stănaia a avut și el două șuturi destul de bune de la distanță, pentru ca repriza să se încheie cu o ratare din numai 6 metri a aceluiași Șuteu.
Gazdele au ieșit de la vestiare mai decise să schimbe soarta me­ciului, iar în minutul 56 au deschis tabela. Bujor a respins un corner până la Necșulescu, iar fostul ineuan a marcat cu un șut plasat, de la 18 metri. Nici cu Mașniță și Filimon în teren, ineuanii nu au fost preciși la finalizare, deși ambii au avut posibilități bune de a marca. Dar, ocazia părții a doua i-a aparținut lui Petrică Huțanu, care s-a trezit în picioare cu o minge degajată greșit de Tiuț, dar a trimis incredibil pe lângă. Finalul a fixat tabela la 1-0, iar Ineul a pierdut cea de-a doua deplasare consecutive, după 1-2 la Timișoara, cu ASU Poli.
Metalurgistul: Tiut – Bold, Piko, Șt. Radu, Huțanu, Afrapt (54 L. Moldovan), Chelaru, Necșulescu, Șuteu (90+1 M. Neagu), Itu (82 Tăban), Cîrstean (64 I. Radu).
CS Ineu: Bujor – Popovici, Wild, Tudoroiu, Hulbăr – Zdrențan, Bier (76 Mașniță), Stănaia, Kocsis (46 Filimon) – P. Huțanu, Cioboată (22 Clej).
Arbitri: Valeriu Demian – Ioan Cozorici (ambii din Zalău), Tamas Kopriva (Satu Mare)
Observatori FRF: Vasile Bordaș (Târgu Mureș), Sorin Găman (Târgu Jiu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.