Abuzuri marca Roman Flavius

2
280

Cât s-a scris despre Roman Flavius de la RAR, dar și de câte ori a fost sancționat pentru diverse abateri nu mai amintim, din lipsă de spațiu. Contactat telefonic, șeful RAR, Nicolae Aniței ne-a spus că „la ultima sancționare, el trecea printr-o perioadă foarte grea, pentru că era în proces de divorț”. Această ultimă sancționare a agentului RAR a fost undeva prin toamna lui 2018. Probabil de-aia continuă abuzurile, deoarece și în aceste momente trece printr-un divorț cu…bunul simț, educația și …. în orice caz nu trece printr-un divorț cu domnul Aniței, care potrivit unor surse, susține că imaginile de pe camerele de supraveghere în care se poate vedea cum Roman Flavius îl duce pe fiul său la lucru, pentru ca să-i arate meserie, sau cum transportă grădinița cu mașina de serviciu, sunt prelucrate, sunt neadevărate.

Cititorii ne-au semnalat noi derapaje și au apărut imgini recente în care Roman Flavius Nelu refuză pur și simplu să lase mașina de serviciu la sediu, că doar el taie și spânzură, tună și fulgeră, conduce și… șofează. Probabil și aceste imagini sunt prelucrate de forțe oculte. Astfel, mașina de serviciu este și mașină personală, iar fiul său, un copilot frecvent și un asistent în cadrul exercitării funcției pe care o deține.

2 COMENTARII

 1. REAL…..CONCRET….și nimic “TRUCAT”. FOARTE GRAV..nea NELU..!
  LIBER DE SERVICIU,intră în calculatorul st.ITP AR051,și Deblochează masina lui IUBI,selectată pt
  reinspectie ,avînd PAROLA și CONTUL DIVULGATE de colegu său BÎC VALERIU,care era de serviciu,și care a DAT DOVADĂ DE IRESPONSABILITATE și ABUZ ÎN SERVICIU,neprezentindu-se personal la BLOCAJ.
  – Mai mult ROMAN,scrie în registrul unic în FALS (INTELECTUAL), „ASISTAT”…și în final Semnează…

  Nu e bine domn Gen NELU
  NU E BINE ! ! !

 2. Mulțumim Dl Aanitei pt incompetenta de care dați dovada
  !!!
  De ce tine ti in brațe acest îngâmfat care crede ca pt el totul este posibil?
  E penibil !
  Dacă nu ma înșel și Dvs aveți probleme cu legea cu atât mai mult nu mai susține ti acest specimen care Nu are ce sa caute in societate

  Oare cei din București nu citesc ziarele din Arad ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.