Acuzat de fapte comise cu violenţă, Rareş Chebeleu rămâne în arest

0
234

chebeleuMagistraţii Tribunalului Arad au judecat, joi, o contestaţie pe care a făcut-o Rareş Chebeleu la măsura arestării preventive pentru 30 de zile, acesta fiind inculpat într-un dosar în care este acuzat de mai multe fapte comise cu violenţă (tentativă la tâlhărie calificată, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere). Astfel, instanţa superioară a menţinut măsura luată iniţial de magistraţii Judecătoriei Arad, ceea ce înseamnă că inculpatul va rămâne în continuare în arest.
Reamintim că, aşa cum se arăta în probatoriul întocmit de procurori, “în dimineaţa zilei de 27 iunie 2015, în jurul orei 08,50, în timp ce se afla pe strada Ştefan Luchian din municipiu, în zona Pieţei Fortuna, într-o zonă aglomerată la acea oră, inculpatul Chebeleu, folosindu-se de un cuţit cu lama deschisă, l-a ameninţat pe I.C., solicitându-i acestuia suma de bani pe care o avea asupra sa. Persoana vătămată a reuşit să se refugieze în autoturismul personal, moment în care inculpatul şi Florin Ionel Filipoi, au aplicat mai multe lovituri cu acel cuţit, cu pumnii şi cu picioarele în autoturismul în care se afla persoana vătămată, cauzând numeroase distrugeri. Activitatea infracţională a celor doi inculpaţi, desfăşurându-se într-un loc public, intens tranzitat în acel interval orar, a generat o stare de un puternic impact emoţional negativ, celor prezenţi”.
Florin Filipoi, acuzat pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere, este cercetat în stare de libertate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.