Aghesmuit bine, un bărbat şi-a aprins o ţigara şi hainele, apoi a aşteptat… forţele de ordine

0
216

taraboi
O întreagă armată de oameni a intervenit, vineri, în jurul orei 13,00, pentru salvarea – mai degrabă dezbătarea – unei persoane de 47 de ani, din judeţul Bihor, gata-gata să se autoincendieze de la o…ţigară.
În prima fază, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Judeţean Arad a anunţat faptul că a intervenit la un caz de autoincendiere, principalul subiect fiind o persoană de sex masculin. Evenimentul a avut loc pe Bulevardul Revoluţiei, în imediata apropiere a unei unităţi bancare, la faţa locului intervenind (aşa cum ne informa cpt. George Pleşca, ofiţer de presă al ISUJ Arad) nici mai mult, nici mai puţin, decât o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi una de tip SMURD.
În fapt, un bihorean, probabil boschetar, bine aghesmuit şi obosit de atât consum, s-a aşezat pe o bancă, la o ţigară. Moţăind cu ţigara aprinsă, jarul i-a aprins hainele, care probabil erau făurite din materiale sintetice, din bărbat ieşind fum puternic. Acest lucru a atras atenţia trecătorilor, care au sunat, de bunăseamă, la 112.
Aşadar, mult fum…pentru nimic, incendiul fiind localizat şi stins în foarte scurt timp de la apel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.