AJOFM anunță sute de oferte de muncă în agricultură, peste graniță

0
534

Începutul de an nu aduce doar multe locuri de muncă în județ, ci și pentru cei dispuși să plece peste graniță. De această dată, arădenii care iau în calcul munca sezonieră în agricultură au ocazia să lucreze în Spania.

Oferta de angajare cuprinde sute de locuri disponibile la aceeași companie angajatoare, iar cei interesați trebuie să știe că totul este sigur și garantat de Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Arad.
Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, prin intermediul Serviciului EURES din cadrul AJOFM Arad, promovează oferta unui angajator din Spania de 800 locuri de muncă – dintre care 400 locuri pentru femei şi 200 de locuri pentru cupluri, pentru munca sezonieră în agricultură la recoltarea căpşunilor, campania 2019. Doritorii mai pot lua în calcul faptul că experiența nu este obligatorie.

Durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare fiind 15 februarie 2019. Timpul de lucru este de 6,5 ore efectiv lucrate/zi, 40 de ore şi 15 min/săptămână împărţite în 6 zile, ziua de odihnă nu este neapărat duminica.
Salariul oferit este de 40,43 euro brut/zi, plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt: (IRPF=impozit) = 2% impozit, asigurare medicală = 113 euro/lună. Perioada de probă este de 15 zile.

„Cazarea este oferită de către angajator contra unei sume de 1,6 euro/zi pentru plata utilităților. Angajatorul plăteşte transportul către Spania, contravaloarea acestuia urmând a fi recuperată din salariile pe care le va primi angajatul. Întoarcerea în România – la terminarea contractului este suportată de angajator, transportul dus-întors fiind organizat de angajator printr-o firmă de transport.Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Arad din strada Calugăreni. Termenul limită de aplicare la aceste oferte este 31 ianuarie 2019“, a susținut Marinel Henteș, directorul Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.