Anca, după al treilea eșec al Cermeiului: „Mă îngrijorează că nu mai dăm gol”

0
156

Gloria Lunca Teuz pare că și-a pierdut busola după euforia trăită după succesul cu Lipova și instalarea, pentru trei zile, în fotoliul de lider al seriei a IV-a a Ligii a III-a. De la acel derby în care le-au administrat „șoimilor” un sec 5-1, „sămădăii” nu mai găsesc drumul spre gol și sfârșesc prin a scoate mingea din plasă.
Acesta a fost, pe scurt, scenariul de la Deva , acolo unde trupa „roș-albă” a pierdut al treilea meci la rând. În plus, ca și cu Galda, „cuțitul” în inimă a venit spre finalul partidei, iar distanța de vârful ierarhiei se mărește. „Toată săptămâna le-am spus să fie atenți la fazele fixe, am și exersat la antrenamente și exact pe un moment static am luat gol. Dar, ceea ce mă îngrijorează și mai mult este că nu mai dăm gol, deși am avut și azi cel puțin două-trei ocazii clare, în special prin Capătă. Le-am ratat și am fost taxați. Sigur, avem și destule probleme de lot, cu jucători accidentați (n.a. Vezan) și suspendați (n.a. Nistor, Matiș, Deta), plus Rogojan, care nu s-a mai prezentat la echipă. Practic, i-am avut doar pe Mager și Gruiescu juniori Under 19, nu știu ce făceam dacă unul dintre ei se accidenta, am fi jucat în zece… În plus, chiar juniorii sunt cei mai inconstanți jucători în evoluții, deși nici restul nu pot spune că au făcut un meci grozav azi. Dar, ne propunem să o scoatem cumva la capăt în aceeași formulă, deși pentru mine ar fi cel mai simplu să părăsesc corabia. Dar nu o fac la greu și-mi asum responsabilitățile. Pe de altă parte, însă, s-au adunat multe și la mine, iar la finalul sezonului când tragem linia și concluziile, voi decide exact ce voi face”, ne-a declarat Radu Anca, „principalul” cermeianilor.
Pentru Gloria Lunca Teuz urmează „ciocnirea” cu Crișul, în ultimul derby arădean al prezentei ediții de Liga a III-a. Meciul va avea loc în Vinerea Mare pe malul Crișului Alb.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.