Andrei Găluţ s-a trezit din comă şi a vorbit cu mama sa

0
68

Solistul trupei „Goodbye To Gravity”, arădeanul Andrei Găluţ, s-a trezit din comă indusă şi a vorbit, pentru prima dată de la incidentul din Colectiv, cu mama sa. El şi-a dat seama că se află într-un spital din străinătate pentru că i-a auzit pe medici discutând în olandeză şi chiar a cerut ajutor, strigând „help”. Andrei Găluţ are momente când e conştient şi comunică, dar e semi-sedat. Marţi a realizat pentru prima dată că se află într-un spital, într-o altă ţară, în străinătate. A recunoscut-o pe mama lui şi a vorbit cu ea. E lucid dar comunică destul de greu.

 „Cu două zile în urmă, a comunicat cu mama lui, a realizat că este într-un spital, în străinătate, a vorbit, are momente de conştientă. Până acum a fost intubat şi sedat, în continuare este sedat, el nu a respirat singur de când s-au întâmplat toate acestea. A suferit 3 intervenţii chirurgicale mari, complexe, urmează şi altele mai puţin complicate, reparatorii, dar şi acelea, cu risc”, a spus Nicoleta Belean, cumnata lui Andrei Găluţ. Este într-o stare de semi-sedare, dar are momente când e conştient. Mama lui a simţit solidaritatea umană, ştie că şi datorită oamenilor de aici, Andrei e bine.

Până acum Andrei a suferit trei intervenţii chirurgicale mari, complexe, toate la mâna dreaptă, dar vor mai urma şi altele, reparatorii. El a fost ars în partea de sus a corpului, la faţă, mână, gât şi spate. A suferit câteva intervenţii şi la faţă, dar mâna a fost cea mai afectată, fiind efectiv despicată şi foarte greu de salvat. Andrei e în stare stabilă şi e foarte posibil ca, la sfârşitul acestei săptămâni, în funcţie de evoluţie, medicii să îl scoată de pe aparate.

Cristian Cotuna

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.