Aslău: „Contează cine termină campionatul pe primul loc, sper să fim noi aceia”

0
61

Lunca Teuz Cermei a fost mai aproape de un succes în derby-ul cu Pecica, dar portarul Rus și transversala s-au opus unui gol atât de căutat de trupa „alb-roșie” pe final de meci.
Sesizând faptul că elevii săi au avut ocazii mai multe și mai clare, Mircea Aslău consideră că: „Am scos un rezultat bun, îi felicit pe băieți pentru asta. Am avut câteva plusuri de partea noastră, am ratat destul de mult. Eu zic că dacă înscriam la prima ocazie mare pe care am avut-o chiar în primul minut se juca altfel meciul. Dar, oricum am încercat să jucăm până în ulitma secundă, dovadă că am avut ocazii și în prelungiri. Asta e mentalitatea mea ca antrenor, dar și filozofia clubului, ne dorim să jucăm mereu pe atac, să marcăm goluri și să câștigăm. Din păcate, atât s-a putut azi, dar eu zic suntem în grafic, iar cu două-trei întăriri vom arăta și mai bine. Și, până la urmă, contează cine termină campionatul pe primul loc, sper să fim noi aceia. Deocamdată, s-a terminat doar turul”.
Tehnicianul a recunoscut că Pecica și Cermeiul sunt principalele favorite după numele din cadrul lotului, dar: „Avem lângă noi și alte echipe puternice, Sântana și Crișul în primul rând. Va fi un campionat interesant, rămâne de văzut și ce mutări vor fi în iarnă. Nici eu, ca niciun antrenor pe lumea asta nu e bătut în cuie pe banca unei echipe, dar deocamdată ne gândim la vacanță, la Sărbătorile de Iarnă, pe care le dorim fericite pentru toată lumea”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.