Călin Popescu Tăriceanu: „Suntem într-o coaliţie în care fiecare avem aportul nostru”

0
250

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a susținut joi, că ALDE şi PSD se află într-o coaliţie, în care fiecare are aportul său, „diferit în mod cert”. „Nici unul fără altul nu am putea să asigurăm majoritatea şi să guvernăm”, a adăugat el.
„În ceea ce-l priveşte pe domnul Toader, eu mi-am exprimat punctul de vedere ieri (miercuri – n.r.) şi am făcut comentarii legate de prestaţia sa guvernamentală. Nu am lăsat niciun moment să se înţeleagă că acesta ar fi postul ALDE. Domnul Tudorel Toader, de altfel, este ministru independent pe un post care sigur că, aşa, confirm ce v-a spus domnul Dragnea, este postul PSD. Deci chestiunea este simplă şi clară”, a spus Călin Popescu Tăriceanu, după şedinţa Biroului Politic al ALDE.
El a adăugat că nu a primit din partea colegilor o solicitare în ceea ce îl priveşte pe Toader şi că nici nu a discutat miercuri cu Liviu Dragnea despre subiectul remanierii.
Întrebat despre afirmaţia lui Liviu Dragnea potrivit căreia postul de preşedinte al Senatului e al PSD, Tăriceanu a răspuns: „Domnul Dragnea sunt convins că nu a făcut această afirmaţie într-un spirit polemic şi din acest motiv nici răspunsul meu nu va fi într-un spirit polemic. Suntem într-o coaliţie în care fiecare avem aportul nostru, diferit în mod cert, dar nici unul fără altul nu am putea să asigurăm majoritatea şi să guvernăm”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.