Cea de-a XIII-a ediţie a Săptămânii părinţilor a fost un succes

0
58

Săptămâna părinţilor reprezintă un alt element prin care Şcoala Gimnazială Aurel Vlaicu  s-a distins în peisajul şcolilor arădene. Acest program se află la cea de-a XIII-a ediţie, ceea ce dovedeşte atât eficienţa sa prin înnoirea şi diversificarea anuală a activităţilor, cât şi numărul deosebit de mare al părinţilor implicaţi.

Deschiderea festivă a avut loc luni, 16 noiembrie de la ora 17 şi a fost un prilej de a pune în valoare talentul unor copii ai şcolii, dar mai ales al unor părinţi ce pot face un moment de spectacol din meseria cu care se mândresc.

Zilele de 17, 18 şi 19 noiembrie au fost dedicate celor 168 de activităţi propuse de cadrele didactice pentru părinţi, dar şi activităţilor organizate de cei 137 de părinţi, pentru elevi- jocuri, concursuri, ateliere de bucătărie, de croitorie, de creaţie literară  sau plastică, lectorate ori lecţii demonstrative. Sunt activităţi în care părinţii, specialişti în diferite domenii, îşi asumă rolul de educator, împărtăşind elevilor din propria experienţă.  Acestora li s-au adaugat şi orele obişnuite, la care părinţii au participat pentru a retrăi farmecul anilor de şcoală sau spre a-şi descoperi propriul copil în ipostaza de şcolar.

Inchiderea acestui program a avut loc vineri, 20 noiembrie 2015, la ora 15, în holul principal, prin activităţi de feed-back prin care s-au evidenţiat cele mai bune momente ale săptămânii prin prezentări ppt şi expoziţie de produse finale, realizate în cadrul activităţilor cu părinţii. Tot în acest context au fost premiaţi şi câştigătorii concursului Cea mai prietenoasă clasă- un concurs care a încercat să demonstreze că hărnicia, respectul faţă de mediul înconjurător sunt calităţi absolut necesare unor viitori cetăţeni responsabili.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.