CJA a revenit la proiectul parcărilor cu plată în Zona Liberă Curtici

0
47

Nu scăpăm de parcări cu taxă în Zona Liberă Arad – Curtici. Deşi amânat în şedinţa trecută a Consiliului Judeţean, proiectul privind stabilirea tarifelor pentru parcările de la Zona Liberă revine în atenţia aleşilor judeţeni, chiar la finele acestei săptămâni. Se pare că, de la momentul amânării proiectului luna trecută, reprezentanţii CJA au stabilit că este oportună taxarea parcărilor.

Conducerea Zonei Libere Curtici-Arad i-a convins pe reprezentanţii administraţiei că este nevoie de bani în plus pentru întreţinerea drumurilor din incintă. Ca atare, de unde bani în plus, dacă nu prin cea mai la îndemână măsură – parcări cu plată. De menţionat că, drumurile din incinta zonei se întreţin indirect şi din bugetul administraţiei judeţene, în condiţiile în care, profitul net al Zonei Libere Curtici-Arad ajunge la CJA.

Potrivit proiectului de hotărâre ce intră la vot în CJA, tarifele încep de la un leu pentru o oră şi ajung până la zece lei pentru zece ore. Abonamentul pentru o lună de parcare este de 300 de lei, pentru trimestru, de 800 de lei şi pentru an, de 2.500 de lei.

Trebuie spus că, tot în şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean de la finele acestei săptămâni vor fi supuse votului proiecte privind tarifele pentru licenţele de lucru ale regiei, regulamentul de acordare al acestora, avizarea tarifelor pentru permisele de acces în zonă şi regulamentul pentru acces.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.