Colegiul Economic a organizat un concurs pe teme de protecţia consumatorilor

0
94

isjColegiul Economic Arad a găzduit recent etapa judeţeană a Concursului Naţional pe teme de protecţia consumatorului, „Alege! Este dreptul tău”. Organizatorul evenimentului a fost Inspectoratul Şcolar Judeţean Arad, în parteneriat cu Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, cu sprijinul Colegiului Economic. Concursul  are deja o tradiţie, fiind la a XIV a ediţie şi  este organizat în fiecare an în 15 martie – Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorului.

La ediţia din acest an juriul pentru etapa judeţeană a fost format din  reprezentantul ISJ Arad, inspector şcolar, Mariana Tocaciu, directorul Colegiului Economic Arad, Monica Băltăreţu,  reprezentantul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, Corneliu Moţiu, cadre didactice de specialitate de la Colegiul Economic Arad.

„Rezultatele etapei judeţene: clasele I-VI – premiul I  – Stoica Larisa, clasa a II a B, Şcoala Gimnazială „Caius Iacob” Arad; premiul II –Pribeagu Andreea, clasa a II a B, Şcoala Gimnazială „Caius Iacob” Arad; premiul III – Balint Ana Maria, clasa a II a B, Şcoala Gimnazială „Caius Iacob” Arad. Elevii au fost coordonaţi de Elisabeta Popescu. Pentru clasele IX-XI – premiul I – Cojocariu Daniela, clasa a XI a; premiul II – Andercău Loredana, clasa a XI a; premiul III- Gava Carina Bianca, clasa a XI a, toţi de la Colegiul Economic Arad“, ne-a declarat prof. Mariana Tocaciu, purtătorul de cuvânt al ISJ Arad.

La etapa naţională vor participa ocupanţii locurilor I şi II, la clasele IX-XI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.