Condiții pentru concursul de director de spital: experiență de minim cinci ani în management

0
223

spital conditieSpitalul Județean ar urma să aibă un manager nou, cel mai probabil luna viitoare. De câteva săptămâni, pentru această funcție s-au vehiculat mai multe nume, dar condițiile de participare la concurs vor tria din potențialii candidați. La finele săptămânii trecute a fost publicate și regulamentul de desfășurare a concursului pentru ocuparea postului de director de spital. Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească candidații au fost modificate, iar experiența pe post de conducere este esențială. Drept urmare, cei despre care s-a vehiculat că au șanse să ocupe postul s-ar putea să nu bifeze condițiile cerute.

Astfel, candidatul va trebui să aibă o activitate desfăşurată în management de minimum cinci ani. Candidații fără experiență de minim cinci ani nu vor avea șanse să participe la concurs, iar această condiție va tăia mulți candidați de pe lista doritorilor. Mai este necesară o vechime în specialitatea studiilor necesare ocuparii funcţiei de minimum nouă ani. Candidaţii vor trebui să prezinte proiectul de management din care să rezulte abilităţile lor manageriale, adaptate obiectivelor şi indicatorilor de performanţă pentru funcţia de manager la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.Teoretic, concursul se va desfășura în două etape.

Înscrierea candidaţilor se face la sediul Consiliului Judeţean Arad, într-un interval de 20 de zile calendaristice de la data publicării anunţului pentru concurs.Rezultatele concursului ar urma să fie anunțate în prima decadă a lunii noiembrie, iar numire noului manager se va face după jumătatea lunii viitoare.

Deși funcția este una râvnită, cărțile par a fi făcute în favoarea unora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.