Cotoc a decis derby-ul: Lunca Teuz Cermei – Crișul Chișineu-Criș 1-0

0
148

cermei-cris-30Vremea caniculară a fost suportată relativ bine de jucătorii de la Gloria Cermei și Crișul Chișineu-Criș care au onorat titulatura de derby al rundei inaugurale în Liga a IV-a. Gazdele au făcut achiziții importante, au venit un grup de ex-utiști de valoare: Norbert Varga, Cotoc, Adrian Popa și Dani Bulza. De cealaltă parte, e de menționat revenirea lui Alin Drăgan.
În prima repriză, meciul a fost echilibrat, cu faze la ambele porți și un gol. Aflat în formă sportivă foarte bună, decarul gazdelor, Ciprian Berar, a șutat foarte bine de la 16 metri la colțul lung, mingea trecând puțin pe lângă bară. Tabela a fost deschisă de Cotoc, care a trimis în plasă din 6 metri la un corner. Replica oaspeților a fost prin două șuturi bune de la distanță, executate de Tulcan și Faur.
În repriza a doua ritmul a mai scăzut pe fondul oboselii și nu au mai fost foarte multe faze de poartă, Berar a ascăpat pe drapta și a fost blocat în ultimul moment de portarul Mucha. De remarcat efortul deosebit al lui Norbert Varga, ex-utistul fiind sufletul echipei, coordonând permanent mișcarea liniilor pe teren.
Formații:
L. T. Cermei: Rusu – Adrian Popa, Gurban, Cotoc, Boldizsar – Nistor, Norbert Varga, Purece (Țigan),  Botaș (Brândușe) – Berar (Tipei), Daniel Bulza Antrenor: Mircea Aslău.
Crișul Chișineu-Criș: Mucha – Ciornei (Iaroș), Malancu, Toseschi, Burlacu (Hadăr) – Covaci, Turcuș, Petrescu  (Tulcan), Deloreanu (Pantea) – Alin Drăgan, Faur. Antrenor: Alin Drăgan
Arbitri: Cristian Trif – Andreeas Junger, Cristian Cășuț. Observatori AJF: Claudiu Tripa, Marcel Vida

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.