Crişul Chişineu- Criş intră în linie dreaptă, pe semicerc

0
217

Divizionara secundă de handbal Crişul Chişineu-Criş revine, după aproape o lună de pauză, în campionat, unde mai sunt de disputat cinci etape din sezonul regulat. În wekeend se dă startul returului 2 din seria D a Diviziei A, cu arădencele primind vizita celor de la CSU Oradea. Se joacă duminică, ora 17, în Polivalenta arădeană, iar Crişul – a doua în serie, cu 28 de puncte – porneşte din postură de mare favorită, adversara ei clasându-se abia pe 5, cu 15 puncte.
Totuşi, fetele pregătite de Sebastian Tudor trebuie să fie atente la bihorence, învingătoare în ultimul meci direct de pe 13 ianuarie, 34-31 la Oradea. În celelalte două dispute stagionale directe, Crişul s-a impus clar, cu 33-25 pe Criş şi 33-26, la Arad.
Echipa arădeană a trecut peste dezamăgirea eliminării din „16-mile” de finală ale Cupei României, ratând astfel şansa de a aduce la Arad o echipă de Liga Florilor, iar acum se concentrează doar pe treaba din liga secundă şi pe proximul turneu semifinal, principalul obiectiv al sezonului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.