De mâine, toate meniurile din fast-food-uri, cantine şi restaurante ar urma să fie schimbate.

Așadar, noile meniuri, pe care ar trebui să le găsim în toate restaurantele sau în locurile în care se servește mâncare începând din 15 martie,  vor avea informații în plus.

Reguli noi în restaurante

Pe lângă prețuri, în dreptul fiecărui produs trebuie trecută canitatea, valoarea nutritivă, aditivii și alergenii. Practic, toate meniurile trebuie retipărite, pentru a corespunde regulamentului Uniunii Europene.

Retipărirea meniurilor înseamnă costuri în plus, spun administratorii localurilor, iar banii vor fi plătiți tot de clienți în prețul produselor. Schimbarea trebuia să intre în vigoare în luna decembrie, dar au fost amânate pentru această lună.

Cei care nu se conformează, vor primi în primă fază un avertisment, dar mai apoi vor fi amendați.

Sursa Observator

  • Dani spune:

    De exemplu la kfc unde un psihopat o invidioasa si unul cu probleme de adicție cu narcisism lăsând carnea stricata la comercializare cam care ar fi descrierea aditivilor . Probabil e mai bine așa.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției