Dispecer cercetat pentru neglijență în serviciu, în cazul omorului cu drujba din Timiș

0
340

Caz șocant în Timiș, unde un dispecer este cercetat disciplinar pentru că nu a trimis niciun echipaj de poliție la locul crimei, în cazul omorului cu drujba, mobilizând echipajele de intervenție doar după un al doilea apel, la distanță de 7 minute.

Polițiștii au descoperit că unul dintre dispecerii la 112 nu a acționat la primul apel care anunța că un bărbat a tăiat ușa casei cu drujba. Acesta a trimis un echipaj la fața locului abia după un al doilea apel.

În urma primului apel la 112, nu a fost trimis un echipaj la fața locului. Al doilea apel a fost făcut după 7 minute, fiind trimis un echipaj care a constatat omorul și a imobilizat autorul faptei. Conducerea IPJ Timiș a declanșat cercetarea prealabilă față de polițist, totodată, fiind sesizat și Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara, cu privire la săvârșirea infracțiunii de neglijență în serviciu, de către polițist”, spun reprezentanții IPJ Timiș. Amintim că suspectul principal cercetat pentru omorul comis la Sânandrei este din județul Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.