Nu au respectat legislația rutieră

0
137

Polițiștii arădeni cercetează doi bărbați care au săvârșit infracțiuni la regimul circulației rutiere pe drumurile publice. A fost depistat în trafic, de polițiștii Secției 2 Micălaca, un bărbat de 54 de ani, din Dorobanți, în timp ce conducea un moped neînmatriculat pe strada Zalău din municipiu. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Tot fără permis de conducere a fost depistat de polițiștii Secției nr. 5 Rurală Ineu un bărbat de 35 de ani, din Județul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 79/A, pe raza localității Ineu, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele celor doi bărbați au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere pe drumurile publice.

Peste 200 de amenzi, în 24 de ore

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au aplicat 224 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 110.000 de lei. Dintre acestea, 63 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 161 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 24 permise de conducere și 4 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.