Două angajate ale unor instituții din județul Arad, declarate incompatibile de ANI

0
271

Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate în cazul a șapte foști și actuali funcționari publici și un funcționar public cu statut special, între care și două angajate ale unor instituții din județul nostru: Rechițan Mihaela Stana, inspector în cadrul Primăriei comunei Bîrzava și Pantiș Nicoleta-Sorina, funcționar public în cadrul Primăriei Târnova.

În perioada 16 iunie 2016 – 05 noiembrie 2018 Rechițan Mihaela Stana a deținut simultan funcția de inspector și calitatea de angajat în cadrul Școlii Gimnaziale „Cristian Herbei” Vărădia de Mureș, Școlii Gimnaziale Bîrzava, respectiv Școlii Gimnaziale „Ștefan Cicio – Pop” Conop. Astfel, persoana evaluată a încălcat dispozițiile art. 94, alin. (1) și alin. (2), lit. a) din Legea nr. 161/2003.

În perioada 21 septembrie 2011 – 23 februarie 2018, simultan cu funcția publică, Pantiș Nicoleta-Sorina a deținut și exercitat și funcția de contabil șef la Școala Gimnazială Tîrnova, respectiv la Școala Gimnazială Agrișu-Mare. Astfel, persoana evaluată a încălcat dispozițiile art. 94, alin. (2), lit. a) din Legea nr. 161/2003.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.