Două miliarde pentru urgențele „șoimilor”, Piroș: „Terminăm anul în grafic”

0
60

Numele Șoimilor Pâncota a apărut în soluțiile date memoriilor mai multor foști fotbaliști din Podgorie, suma ce trebuie achitată învârtindu-se în jurul cifrei de 30 de mii de lei. Din aceștia, 18 mii ar trebui trimiși în conturile lui Pe­trică Huțanu, Andrei Lengyel, Remus Lung și Iulian Vladu chiar în această săptămână pentru a se evita amenzile ce s-ar ridica la 12 mii de lei. Restul banilor trebuie lui Casian Maghici până pe 3 decembrie.
Și tot în această săptămână, mai precis până vineri după-
amiază, mai trebuie achitat la Federația Română de Fotbal și baremul de arbitraj de la meciul cu Unirea Tărlungeni în valoare de 7.250 de lei. În caz contrar, „alb-negrii” nu vor fi programați în etapa a 15-a a seriei de Vest a ligii secunde, mai precis în deplasarea de la Baia Mare.
Pentru a acoperi toate aceste cheltuieli, conducerea clubului și oficialitățile locale au căutat o soluție rapidă și: „Consiliul Local Pâncota va aloca acum două mi­liarde de lei vechi din banii prevăzuți pentru partea a doua a sezonului, care – de altfel – a și început sâmbătă odată cu meciul cu Unirea Tărlungeni. Cu acești bani achităm ce avem de achitat, vom mai da și salarii la jucători și angajați, pe scurt terminăm în grafic din punct de vedere financiar anul 2015. Să sperăm că și rezultatele echipei vor fi pe măsura eforturilor noastre”, ne-a mărturisit președintele Pîncotei, Pavel Piroș.
Pâncota a strâns 19 puncte în prezenta ediție de campionat și ocupă locul 10, la 9 puncte în spatele liderului Gaz Metan și 11 în fața Tărlungeniului, formație ce în momentul de față ar retrograda fără play-out alături de Metalul Reșița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.